17 februari 2012 OfficiŽle avond

Op 17 februari 2012 begint het carnaval, deze zal worden geopent in het stadshuis,hier zullen wij met een kleine delegatie aanwezig zijn.

Dit jaar hebben wij besloten om de vrijdagavond als officiŽle avond te benoemen.Natuurlijk is iedereen van harte welkom. Deze avond zal verzorgd worden door Duplo Drive In Show.

18 februari 2012 (Kinderoptocht)

Vanaf elf uur kan iedereen tot 12 jaar zijn of haar fiets, step, skelter, buggie komen versieren in Wijk 16. Wij zullen vertrekken rond de klok van 12.00 uur. We lopen in een grote tocht naar de Boreel Kazerne waar wij ondersteund worden door de Deurbloazers Daeventer. Op het plein van de Boreel krijgen wij van de Jumbo keten een kleine versnapering.Ook is er weer een ballonnenwedstrijd deze laten wij op in Wijk 16.Voor de best versiede fiets, step, skelter enz is er een leuke prijs.Deelname is gratis!

18 februari (Kindercarnaval)

Om 14.00 uur begint in Wijk 16 de aftrap voor het kindercarnaval, hier zullen wij 2 uur lang een gezellige middag beleven. Met leuke muziek, optredens en als hoofdact zanger Anton! Bekendt met zijn hitsingle de hupsie hupsie song!!! Verder is er popcorn, oudhollandse spellen, en een clown aanwezig. Ook zullen de Twinkelstars optreden. Dus kom gezellig langs en vier met u kinderen carnaval in Wijk 16, de resedentie van c.v. de zoadskeeters.Intree gratis!

18 februari 2012 Thema avond (Bonte Avond)

Op zaterdag avond hebben wij onze thema avond, hier zullen wij vele verenigingen ontvangen. Op deze avond zal JOYRIDE vele gezellige Nederlandse en oerhollandse carnavals nummers te gehoren brengen.Dit doen zijn in een veel belovende show. Dit belooft een gezellige avond te worden. De zaal is geopend vanaf 20.00 uur en is voor iedereen toegangkelijk!Gratis Intree! Ook dit jaar zullen de best VERKLEDEN weer een prijs in ontvangst mogen nemen.

19 februari 2012(Fruhshoppen)

Voor de tweede keer organiseren wij voor iedereen Fruhshoppen op zondag, dit was al bij velen bekend, maar vanaf nu is het voor ieder toegangkelijk.Voor een klein bedrag kunt u lekker genieten van een goed ontbijt. Het Fruhshoppen is voorafgaand aan de Deventeroptocht. Vanaf 10.00 uur kunt u genieten van een heerlijk ontbijt.

19 februari 2012(Deventeroptocht 2012)

Vanaf 14.00 uur zal de optocht weer van start gaan, ook dit jaar zullen wij meedoen.Met wat en hoeveel? Kom dan gezellig langs de route staan! Voor meer informtie: www.stokvissengat.nl

19 februari 2012(Zondag Avond)

Op zondagavond zullen wij uittreden naar verschillende verenigingen.

20 februari 2012(Programma)

s'morgens zullen wij een bezoek brengen aan de biertapwedstrijd van de Zingendefles.s'middags naar het altijd gezellige ijsselstreek.s'avonds gaan wij naar het t'Hof van Colmschate voor de Rosenmontag!

21 februari 2012(Fruhshoppen & BIERTAPWEDSTRIJD MET HINDERNISSEN)

Ook dit jaar is er weer fruhshoppen in Wijk 16, vanaf 11.00 uur kunt u tegen een klein bedrag genieten van een heerlijk ontbijt.Aansluitend vinden hier de BIERtapwed strijden plaats. Omdat er geen dweilen is organiseren wij dit nieuwe evenement. Iedereen kan zich hiervoor bij het Fruhshoppen opgeven.

21 februari 2012(Afsluiting)

Om 17.00 uur wordt de sleutel weer overgedragen aan de burgemeester in het stadshuis.

22 februari 2012 (Haring Happen)

De afsluiting van het carnaval is het haringhappen. Dit zal zijn in Wijk 16 vanaf 20.00 uur.